Bil och Poker-bloggen

Danne Blizerian

Känner ni igen namnet? Det gjorde inte jag heller för några månader sedan. Men här har ni en riktig legend. Han har kanske inte riktigt samma respekt och tyngd i sitt namn som Doyle Brunson men han är ändå ett namn man bör ha i bakhuvudet. I alla fall om man gillar galna snubbar med…Legender inom gambling

Alla sporter, branscher och länder har sina legender. I Sverige har Zlatan redan blivit en legend precis som Gunde Svan. Inom data och IT har vi Bill Gates och Steve Jobs.  Inom gambling har vi Doyle Brunson, Stu Ungar och många fler. Pokerlegender är lite speciellt. Många av dessa har skapat sin lycka helt själva…Sämsta sessionen någonsin

Fy fan! Vad är det som händer egentligen? Först får jag punktering och måste byta alla däck på bilen, sen skiter sig planerna på att byta turbo i bilen och nu hade jag den värsta pokersessionen någonsin sen jag började spela. Poker kan vara vända snabbt och det är normalt att det går lite upp…Snabb, snabbare, T6an

Som ni vet så fick jag punka för några dagar sedan som vi lagade två gånger innan jag lyckades köpa nya däck. Det som är så kul med att få punktering är att man i regel inte bara måste byta ett av däcken utan minst två. Eftersom däcken slits när man kör och om man…Punktering

Argh! Förbannat också. Det här är en histora om hur gårdagen var jobbig och hur jag nästan fick världen att snurra åt rätt håll igen, men bara nästan. Så jag var ute och brummade lite med min, som ni säkert vet, ashäftiga bil igår. Jag råkade köra lite väl nära en trottoarkant och skrapade i…