Sämsta sessionen någonsin

Fy fan! Vad är det som händer egentligen? Först får jag punktering och måste byta alla däck på bilen, sen skiter sig planerna på att byta turbo i bilen och nu hade jag den värsta pokersessionen någonsin sen jag började spela. Poker kan vara vända snabbt och det är normalt att det går lite upp och ned men det här var något utöver det vanliga. Jag spelade totalt ungefär 14 timmar igår och det började som vanligt. Vann lite händer och förlorade lite händer och sakta men säkert så kom en liten vinst krypande. Efter ungefär 5 timmar bestämde jag mig för att ta en liten lunchpaus och då låg jag på ungefär 2500 kronor plus. Det kändes helt okej och var ganska normalt. Helt enkelt en vanlig dag på jobbet. Stoppade i mig lunch, som för tredje dagen i rad bestod av köpmat från Amazing thai. Har ni inte ätit där så gör det! Sjukt god mat.

Efter maten så fortsatte jag att spela och till en början så var det inte något utöver det vanliga men efter ungefär två timmar hände något. Allt vände totalt. Jag fick helt okej händer men jag mötte alltid monster. Jag fick par i åttor på handen, träffar set på floppen, möter en backdoor flush på rivern. I stort sett alla floppar passade mig perfekt. Jag fick set med mina pocket-par, jag fick stegar och färg på löpande band men varje gång mötte jag någon som hade en högre färg, en högre stege och en högre kåk. Det var helt sjukt. Aldrig sett något liknande. På bara ett par timmar vände min vinst på runt 2500 till en förlust på 40,000!!!!! Ja, gårdagens session slutade på -30,000 kr. Jag lyckades vända tillbaka lite i slutet men var för trött för att spela bra så jag kände att det var bäst att sluta.

Det var bara att stänga av datorn, ta en lång dusch och sen gå och lägga sig med ett riktigt dåligt humör.